Mijn favorieten

 

 

Snel vinden

 

 

Aanhuren


Zoekopdrachten
U zoekt bedrijfsruimte te huur of te koop in de regio Zuid Kennemerland? Dan is Hanson de beste keuze. Wij weten als geen ander wat er in de aanbieding is, en meer. Wij weten wat er leeft. Dus ook als een pand nog niet openbaar te huur of te koop staat, maar de eigenaar en/of gebruiker alleen nog “een stimulans” nodig heeft.

Hoe gaan wij te werk?
Allereerst gaan we inventariseren wat u wilt. Daarbij zijn we natuurlijk zeer geïnteresseerd in wat voor bedrijf u heeft. We zetten alles op een rijtje in een “Programma van eisen en wensen” en als u daarmee akkoord gaat, kunnen we aan de slag.

Eigen aanbod
Mochten wij in ons eigen netwerk direct een match hebben, is de zaak vrij snel beklonken. En zullen we direct overgaan tot de onderhandelingen met de eigenaar en/of gebruiker. Meestal weten we uit ervaring wat het pand waard is, maar mocht u toch nog een taxatie nodig hebben, dan kan dat. (Meer over taxeren)

Externe aanbod
Mochten we niet direct tot een beslissing kunnen komen, matchen we uw “Programma van eisen en wensen” ook aan het aanbod uit de markt, van onze collega-makelaars en van Funda Business.

  

Creativiteit
Soms vraagt een “Programma van eisen en wensen” om een andere manier van denken. Het specialisme van Hanson; het ontdekken van kansen, die niet meteen aan de oppervlakte liggen, of anders zelf de kansen creëren.

Zoekresultaten
Uiteindelijk komen we met een selectie van mogelijke resultaten. Van deze matches zorgt Hanson dat het volledige papierwerk boven tafel komt dat benodigd is voor een veilige transactie. Door deze “recherche” sluiten we zoveel mogelijk uit dat er nog claims, schulden of andere beperkingen op het pand rusten.

Uw keuze
Wanneer uw keuze een pand betreft dat niet uit ons eigen aanbod komt, gaan wij namens u met de eigenaar en/of gebruiker in onderhandeling. Immers, een makelaar mag niet de koper/huurder en de aanbieder tegelijk vertegenwoordigen.

Aankoop, -huurbegeleiding
In de onderhandelingen bij aankoop of aanhuur neemt Hanson u zoveel mogelijk werk uit handen. Zodat u:

  1. Zeker kunt zijn van de allerbest haalbare condities

  2. Zich kunt concentreren op het uitoefenen van uw core business

  3. Zo snel mogelijk in  uw nieuwe pand aan de slag kunt.