Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Regio Noord-Holland

Regio Noord-Holland

Vraagprijs € 995.000,- k.k. Beschikbaar
Bel of mail ons
023-5329955

Omschrijving

Grote Houtstraat 120
2011ST Haarlem
 
OMSCHRIJVING
In de drukste winkelstraat van Haarlem bevindt zich dit winkelpand met drie bovenwoningen en een achter gelegen klein erf. Het pand ligt aan de zuidelijke kant van de Grote Houtstraat op zo’n 500 meter van parkeergarage Houtplein.

Boven de winkel zijn drie appartementen met eigen huisnummer, per 1 mei 2024...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Belegging Totale oppervlakte 285 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Grote Houtstraat 120
2011ST Haarlem
 
OMSCHRIJVING
In de drukste winkelstraat van Haarlem bevindt zich dit winkelpand met drie bovenwoningen en een achter gelegen klein erf. Het pand ligt aan de zuidelijke kant van de Grote Houtstraat op zo’n 500 meter van parkeergarage Houtplein.

Boven de winkel zijn drie appartementen met eigen huisnummer, per 1 mei 2024 zijn alle drie de appartementen leeg. De winkel is tijdelijk verhuurd tot 31 oktober 2024.

In dit gedeelte van de Grote Houtstraat is in de afgelopen periode veel verhuurd en zijn panden gereed gemaakt voor de verhuur. Zo is een paar panden verder een nieuwe winkel van Prenatal komen te zitten en ByNouck.

Haarlem heeft een enorme aantrekkingskracht op de hele regio en staat bekend een heel fraai winkelaanbod en uitstekende horeca met gezellige terrassen.
 
OPPERVLAKTE WINKEL
De winkel meet 123 m2 V.V.O ., waarvan ca. 100 m2 winkelruimte en de overige ruimte is magazijn met sanitair.

VOORZIENINGEN WINKEL:
- Elektrische installatie
- CV-installatie
- Systeemplafond met verlichting
- Tegelvloer
- Airconditioning, werking onbekend
- Frontbreedte 4 meter
- Schuifpui
- Rolluik
- Luchtgordijn
- Toilet
- Pantry

DRIE APPARTEMENTEN
De entree aan de linkerkant geeft toegang tot de drie boven gelegen appartementen en de invoer van de nutsvoorzieningen.
* Op de eerste verdieping bevindt zich aan de voorzijde een appartement van ca. 41 m2. Dit appartement beschikt over een keuken, eenvoudige badkamer met toilet en toegang tot een patio.
* Aan de achterzijde op de eerste verdieping bevindt zich een verhuurd appartement wat tevens beschikt over een keuken, badkamer, toilet, slaapkamer en toegang tot de patio. De oppervlakte meet ca. 41 m2.
* Het derde appartement ligt op de tweede en derde verdieping en meet ca. 80 m2. Op de tweede verdieping is de woonkamer aan de straatzijde gesitueerd net zoals de badkamer en de keuken en het toilet. De derde verdieping bevindt zich onder de kap en bestaat uit een grote open ruimte met nog eens twee slaapkamers.
De twee appartementen op de eerste verdieping worden verwarmd d.m.v. gaskachels. Het appartement op de tweede en derde verdieping d.m.v. een CV-installatie.

KADASTER:
Gemeente Haarlem
Sectie C
Nummer 6404
Grootte 164 m2

VRAAGPRIJS IS BIEDEN VANAF:
€ 995.000,- k.k. Geen BTW van toepassing

AANVAARDING
In overleg, op korte termijn mogelijk

KOOPOVEREENKOMST
Model NVM BOG

BANKGARANTIE
Koper dient binnen twee weken na ondertekening van de koopakte door beide partijen een waarborgsom te stellen ter grootte van 10% van de koopsom.

Voorbehouden:
Nader overeen te komen overige voorwaarden
Definitieve goedkeuring eigenaar
Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de “NVM voorwaarden.’’

MEER INFORMATIE bel de makelaar:
Richard R. de Visser RM RT
M 06 505050 90
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 995.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1770 Oppervlakte en inhoud Perceeloppervlakte 164 m² Indeling Soort Object Belegging Totale oppervlakte 285 m² Verkoopoppervlakte 123 m² Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Locatie winkelgebied stadscentrum Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Goed Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Belegging
Beleggingstype
winkelruimte
Regio
Noord-Holland
Aantal zelfstandige verhuurbare eenheden
4
Oppervlakte
285 m²
Aantal huurders
4
Bruto aanvangsrendement
7.0%
Functie
Winkelruimte
Oppervlakte
123 m²
Verkoop vloeroppervlakte
100 m²
Frontbreedte
400 cm
Verdiepingen
4
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring